Vacature: studentenjob

Ben je opzoek naar een studentenjob in openlucht? Ben je graag actief bezig en heb je zin in iets anders? BAAC Vlaanderen, een archeologisch bedrijf uit Gent, werft aan! We zijn opzoek naar jobstudenten die ons internationaal team op de prehistorische opgraving te Verrebroek komen versterken.

Beschrijving:

BAAC Vlaanderen is opzoek naar enthousiastelingen die het internationale team van archeologen willen versterken op de prehistorische opgraving te Verrebroek, Beveren. Het grootschalig onderzoek gaat van start begin februari en loopt op zijn einde in november 2017. We bieden een fysiek intensieve job aan, waarin je actief betrokken wordt bij verschillende stappen binnen het archeologisch onderzoek. Enige voorkennis is niet noodzakelijk, wel een gezonde portie nieuwsgierigheid. Het is een unieke kans om deel uit te maken van een dergelijk grootschalig steentijdproject in Vlaanderen!

Meer info omtrent het onderzoek: https://gravenonderdewaaslandhaven.com/

Wij bieden:

  • een goed salaris
  • een unieke kans binnen een internationaal team onder begeleiding van professionals
  • vervoer vanuit Gent

Wij vragen:

  • 5 aaneensluitende werkdagen
  • een actieve, enthousiaste werkhouding
  • een gezonde portie nieuwsgierigheid en een goede fysieke gezondheid

Ben jij geïnteresseerd in deze studentenjob? Klaar om in de voetsporen van een echte archeoloog te treden? Stuur een mailtje naar inger.woltinge@baac.be. We nemen binnen enkele werkdagen contact met je op voor een sollicitatiegesprek.

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s