Archeologiekampen

Ook deze zomer mag BAAC Vlaanderen opnieuw jong geweld ontvangen op onze steentijd-site te Beveren! Naar jaarlijkse gewoonte organiseert  Jeugd, Cultuur & Wetenschap (JCW) in samenwerking met BAAC Vlaanderen namelijk archeologiekampen voor jongeren vanaf 13 tot en met 16+. De kampen vinden plaats van 23 tot 29 juli in Verrebroek (Beveren) en bieden naast veldwerk op de site ook een demonstratie vuursteen bewerken en enkele randactiviteiten waaronder een bezoek aan het verdronken land van Saeftinghe en de Archeologische Dienst Waasland. Wij kijken er alvast naar uit!

Meer details zijn te vinden op de website van JCW:
kamp 13- 15 jaar
kamp 16+

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s