Open Monumentendag

Afgelopen zondag mochten we voor het eerst bezoekers verwelkomen op onze steentijdopgraving te Beveren. De talrijke nieuwsgierigen konden onder begeleiding van een gids de site bezoeken waar archeologen voor één keertje zelfs op zondag aan het werk waren. Je kon er archeologen zien meten, scheppen, zeven en splitsen en er was zelfs een klein Pop-up museum waar enkele van onze top vondsten werden tentoongesteld voor de gelegenheid.

De interesse was groot en de  positieve reacties talrijk. Volgens de inschrijvingen konden we een 60-tal bezoekers verwachten, maar uiteindelijk hebben we zo’n 140 nieuwsgierigen kunnen rondleiden! Onze eerste opensleuvendag kan dan ook een onverhoopt succes genoemd worden!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s